Στο πλαίσιο του προγράμματος διαρκούς επιμόρφωσης της McCann, Human Futures Development, διοργανώθηκε επίσκεψη στο Μουσείο Φρυσίρα σε μια από τις πιο φρέσκιες εκθέσεις μοντέρνας τέχνης στην Ελλάδα: την έκθεση "The new force of painting".

Οι McCanners είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και με την βοήθεια ιστορικού τέχνης του Μουσείου να διεισδύσουν σ τις «Γόνιμες Αντιπαραθέσεις στη Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πρωτοπορία» μέσα από έργα δεκατεσσάρων σύγχρονων Ευρωπαίων ζωγράφων.

Το πρόγραμμα Human Futures Development είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του McCann Worldgroup, μοναδικό στο είδος του στην αγορά της επικοινωνίας. Τα 3 επίπεδά του καλύπτουν τις ανάγκες επιμόρφωσης όλων των στελεχών του McCann Worldgroup, από τους νέους υπαλλήλους μέχρι το Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Το πρώτο επίπεδο γίνεται στα τοπικά γραφεία McCann ενώ το δεύτερο και τρίτο επίπεδο αφορούν σε μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Πάνω από το 70% των εργαζομένων της McCann Αθήνας έχουν εκτεθεί στο πρόγραμμα, ενώ μόνο μέσα στο 2007 πέντε στελέχη (mid-level) είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε χώρες του εξωτερικού όπως οι Μ. Βρετανία, Ισπανία και Κύπρος για μετεκπαίδευση και περαιτέρω ανάπτυξη των επαγγελματικών τους προσόντων.