Η Sophie Wade είναι μελλοντολόγος εργασίας, διεθνής κεντρική ομιλήτρια, συγγραφέας και εκπαιδεύτρια. Ηγείται ως expert Καινοτομίας Εργατικού Δυναμικού του agency Flexcel Network, ενώ περισσότερα από 575.000 άτομα έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματά της στο LinkedIn σχετικά με τα skills για το Future of Work, τη Gen Z και την ενσυναίσθηση. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει το βιβλίο “Embracing Progress: Next Steps for the Future of Work” και το “Empathy Works: The Key to Competitive Advantage in the New Era of Work”.

Την Τετάρτη 3 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference, η Sophie Wade παρουσιάζει το θέμα “Empathetic Leadership for a Multigenerational Workforce in the Future of Work”. Συγκεκριμένα, η S. Wade uα εξηγήσει πως οι ηγέτες πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους και να προσαρμόσουν τις μεθόδους τους ώστε να διαχειριστούν την αβεβαιότητα και να γεφυρώσουν τα χάσματα των γενεών στον νέο κόσμο της εργασίας. Καθώς οι τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της AI, οδηγούν σε σημαντικές αλλαγές για τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίας, οι ηγέτες χρειάζονται νέες ανθρωποκεντρικές προσεγγίσεις για την καλλιέργεια, την παροχή κινήτρων και την υποστήριξη ταλέντων.

Οι δεξιότητες ενσυναίσθησης είναι κρίσιμες για τους διευθυντές που ηγούνται σύνθετων έργων σε κατανεμημένες ομάδες και ηλικιακές ομάδες. Με αναφορές στη νευροεπιστήμη και στη συμπεριφορική ψυχολογία, η Sophie θα μοιραστεί πολύτιμα insights για το πώς λειτουργεί η ενσυναίσθηση, πώς οι ηγέτες μπορούν να κατανοήσουν τις προοπτικές των μελών της ομάδας, πώς μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις ομάδες και πώς να συνδεθούν με τις εμπειρίες των μελών τους, ώστε να βελτιώσουν τη δέσμευση, τη διατήρηση και τα αποτελέσματα. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές www.futureofworkconference.gr.