Η Hay Group, ηγέτης στην αξιοποίηση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού παγκοσμίως, ενισχύει την παρουσία της στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με τη δημιουργία νέας ενιαίας επιχειρηματικής μονάδας για την εξυπηρέτηση της περιοχής.

Με ισχυρή παρουσία σε Ελλάδα και Ρουμανία και αναγνωρίζοντας ότι η Νοτιοανατολική Ευρώπη αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά η Hay Group απαντά στις απαιτήσεις των καιρών και προχωρά από θέση ισχύος στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της στην περιοχή. Η νέα αναβαθμισμένη μονάδα θα εξυπηρετεί τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των υπόλοιπων Βαλκανικών χωρών (Βουλγαρία, ΠΓΔΜ, Σερβία, Κροατία, Αλβανία, Μαυροβούνιο και Ρουμανία). Τις προκλήσεις των αγορών καλείται να αντιμετωπίσει, με τη δημιουργία ενός ισχυρού σχήματος στην περιοχή, ο Κρις Αμιράλης, από τον καίριο ρόλο του Business Development Director της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Παράλληλα, διατηρεί τη θέση του Αντιπρόεδρου ΔΣ στην Ελλάδα, ενώ στη θέση του Προέδρου ΔΣ παραμένει ο Chris Matthews, CEO της Hay Group διεθνώς. Τη θέση του Γενικού Διευθυντή της νέας μονάδας αναλαμβάνει ο Χάρης Μεϊντάσης, μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής της Hay Romania, με σκοπό τη διατήρηση της ηγετικής θέσης της Hay Group στην Ελλάδα και Ρουμανία με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, που θα βοηθήσουν τους οργανισμούς να αντεπεξέλθουν στις σημερινές προκλήσεις και να γίνουν πιο αποτελεσματικοί.