Στον ετήσιο ισολογισμό της Deutsche Bank για το 2009, που δημοσιεύθηκε στα μέσα Μαρτίου, γίνεται αναφορά στη Hay Group με την ακόλουθη πρόταση: «Κατακτήσαμε την έβδομη θέση ανάμεσα στις δέκα αξιοθαύμαστες εταιρείες "Most Admired Companies" στην κατάταξη της Hay Group για τον τραπεζικό κλάδο».

Για τη Hay Group, η αναφορά στην ετήσια έκθεση αποτελεσμάτων της Deutsche Bank είναι κάτι περισσότερο από «αναφορά». Τα στελέχη της εταιρείας θέλουν να βλέπουν την εταιρεία τους ως έναν αποτελεσματικό συνεργάτη των μεγαλύτερων τραπεζών στον κόσμο, παρέχοντας υπηρεσίες που αποτελούν σημείο αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Από το 1997 η Hay Group συνεργάζεται με το περιοδικό FORTUNE, αναγνωρίζοντας, επιλέγοντας και αξιολογώντας, σε ετήσια βάση, τις πλέον αξιοθαύμαστες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο «World’s Most Admired Companies» και αναλύοντας τις βέλτιστες πρακτικές που καθιστούν αυτές τις εταιρίες τις πιο επιτυχημένες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας για το 2010 μπορείτε να τα βρείτε στο περιοδικό FORTUNE, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://money.cnn.com/magazines/fortune/mostadmired/2010/index.html