Στα πλαίσια της συνεχής επαγγελματικής ανάπτυξης και υποστήριξης των μελών του, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Coaching (HCΑ) διοργανώνει την 1η «Συνάντηση Γνώσης» για το 2013 με θέμα «τα επαγγελματικά όρια του coaching».

Η Συνάντηση Γνώσης θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου στο εστιατόριο Nargile, στην Κηφισιά, από τις 5:30 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ., και θα συνδυαστεί με την κοπή πίτας. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα και θα απαντά σε ερωτήματα όπως πού σταματάει ο ρόλος του coach και πού ξεκινάει ο ρόλος άλλων ειδικοτήτων και επαγγελμάτων, σε ποιές περιπτώσεις θα πρέπει ο coachee να παραπεμφθεί σε επαγγελματία άλλης ειδικότητας και ποια μπορεί να είναι αυτή.

Οι μετέχοντες θα δουλέψουν σε ομάδες πάνω σε πραγματικά σενάρια (case studies) ώστε να διερευνήσουν πιθανές καταστάσεις όπου ο ρόλος του coach μπορεί να μπερδεύεται με άλλα επαγγέλματα όπως αυτό του συμβούλου επιχειρήσεων, του εκπαιδευτή, του θεραπευτή, του μέντορα, κ.ά., πώς να αναγνωρίζονται τέτοιες καταστάσεις και σε ποιές περιπτώσεις πρέπει να συνεχίζει το coaching, να επαναπροσδιορίζεται ή να παύει εντελώς. Η προσέλευση για τα μέλη του Ελληνικού Συνδέσμου Coaching είναι δωρεάν.