Απονεμήθηκαν για τέταρτη συνεχή χρονιά τα βραβεία των Hellenic Responsible Business Awards, την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, στο Anais Club Βαρυμπόμπη.

Ο θεσμός των Responsible Business Awards απαντά στην ανάγκη της ελληνικής επιχειρηματικότητας να αναδείξει πρότυπα μοντέλα συνεργασίας, που μεταμορφώνουν το πρόσωπο της σύγχρονης βιώσιμης επιχειρηματικότητας, με στόχο το κοινό καλό. Περισσότεροι από 300 παρευρισκόμενοι, Θεσμικοί Εκπρόσωποι, υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων παρακολούθησαν τις απονομές που πραγματοποιήθηκαν για τα έργα που διακρίθηκαν στον τομέα των επενδύσεων για την βιώσιμη και την κοινωνική ανάπτυξη.

Τον θεσμό χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων Γιώργος Βερνίκος, Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ο οποίος τόνισε ότι «οι υπεύθυνες επιχειρήσεις οφείλουν να έχουν καταλυτικό ρόλο προς την κατεύθυνση της διασύνδεσης, της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν επίσης από τον Δημήτρη Μαύρο, Managing Director της MRB Hellas τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας της διαΝΕΟσις «Τι Πιστεύουν οι Έλληνες», με τίτλο «Υπευθυνότητα, Λαϊκισμός και Ηγεσία». Σημειώνεται ότι τα βραβεία διοργανώνονται για τέταρτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό Marketing Week και την Boussias Communications.