Μήνας έμφασης στις ανάγκες των ανθρώπων της ήταν ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για την Hemmersbach, η οποία, με γνώμονα την ευζωία και την ευημερία των εργαζομένων, οργάνωσε ποικίλες δράσεις που είχαν ως στόχο να τους ευαισθητοποιήσουν σχετικά με τα διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινωνία, να τους ενεργοποιήσουν ευχάριστα και δημιουργικά, αλλά και να ενισχύσουν την ομαδικότητα και τη συνεργασία. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του «360º HR workshop» δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα για διάφορα θέματα εργασίας, ενώ στο «Euro 2024 eSports Tournament» οι εργαζόμενοι απόλαυσαν τον συναγωνισμό στα video games και βιώσαν την αγωνία, σε ένα πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο τουρνουά.

Παράλληλα, στο πλαίσιο των «World Company Sports Games», η ομάδα bowling της Hemmersbach ταξίδεψε στην Catania της Ιταλίας και μετέφερε τον παλμό των εταιρικών αγώνων με ομάδες από όλο τον κόσμο, με live streaming του πρωταθλήματος στα επίσημα social media της. Επιπρόσθετα, η εταιρεία οργάνωσε το «DisABILITY AWAREness», μέσω του οποίοι οι άνθρωποι της εταιρείας αντιλήφθηκαν πόσο απαιτητική μπορεί να είναι η καθημερινότητα ενός ανθρώπου με κινητικές δυσκολίες ή δυσκολίες όρασης και ακοής, ενώ στο σεμινάριο «Unleash your Inner Strength» ανακάλυψαν την εσωτερική τους δύναμη και τις τεράστιες δυνατότητες που μπορούν να απελευθερώσουν, χρησιμοποιώντας τον νου. Ο μήνας ολοκληρώθηκε με ένα αποχαιρετιστήριο «Rooftop Summer Vibes Party».

«Είναι μεγάλη χαρά να φροντίζεις τους ανθρώπους σου και να βλέπεις την ανταπόκριση που έχουν οι δράσεις που οργανώνουμε στην ψυχολογία τους, στην ομαδικότητα και στην καθημερινότητά τους» δήλωσε στο Workforce η Μαίρη Ασλανίδη, HR Manager, Greece, Hemmersbach.