Τα Holmes Place Health Clubs με τη συμμετοχή τους στο 6th People Management Executive Seminar που διοργανώνει το περιοδικό HR Professional στις 21 Οκτωβρίου αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους στην προώθηση του wellness στο χώρο εργασίας και την παροχή αποτελεσματικών λύσεων στους επαγγελματίες.

Κατά τη διάρκεια των διαλλειμάτων, τα περισσότερα από 300 υψηλά στελέχη από το χώρο του HR θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από ένα πλήρες και επαγγελματικό Wellness Scan από τους από τους εξειδικευμένους συνεργάτες των Holmes. Αποκτώντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της φυσικής τους κατάστασης θα κάνουν το πρώτο βήμα για την επίτευξη της πολυπόθητης ευεξίας.

Με την επιστροφή τους στην αίθουσα θα μάθουν από τους ειδικούς των Holmes Place απλούς και έξυπνους τρόπους για να ανεβάσουν τα επίπεδα ενέργειάς τους, να χαλαρώσουν την ένταση των μυών και να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις στους, μέσα σε μόλις 5 λεπτά. Τα Holmes Place τοποθετούνται ως ο πολύτιμος συνεργάτης κάθε εταιρείας που αναγνωρίζει τη σημασία ενός σωματικά και πνευματικά υγιούς και αποδοτικού ανθρώπινου δυναμικού για την επίτευξη των στόχων της.