Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis συνεργάζεται με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Rise Club στηρίζοντας μητέρες στην Ελλάδα, ώστε να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας, ενισχύοντας το έργο του Rise Club για έναν κόσμο όπου καμία μητέρα δεν θα χρειαστεί να επιλέξει μεταξύ εργασίας και οικογένειας. Συγκεκριμένα, η HOPEgenesis θα προσφέρει τους εργασιακούς χώρους της για την κάλυψη των αναγκών του Rise Club, με σκοπό την πραγματοποίηση δράσεων επιμόρφωσης, συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης, ενώ το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν επιπλέον δράσεις από τη συνεργασία αυτή.

Η κυρία Ιφιγένεια Καρανάσιου, Ιδρύτρια του RISE Club, δήλωσε: «Στο Rise Club είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που η HOPEgenesis αγκαλιάζει τις δράσεις μας. Από κοινού πιστεύουμε ότι το να βοηθάς πραγματικά μητέρες απαιτεί τη συμπαράσταση της κοινωνίας ως συνόλου, βοηθώντας να βελτιωθεί η ζωή κάθε μητέρας και κατά συνέπεια των παιδιών της αφού οι μητέρες είναι αυτές που αναθρέφουν τις μελλοντικές γενιές του κόσμου» δήλωσε η Ιφιγένεια Καρανάσιου, Ιδρύτρια του Rise Club, ενώ από την πλευρά της ΗOPEgenesis, η Βελίσσα Μουχλή ανέφερε: «Η μητέρα του σήμερα πρέπει να ανταπεξέλθει στους πολλαπλούς ρόλους που καλείται να ισορροπήσει καθημερινά.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να συμβάλουμε ουσιαστικά στην υλοποίηση των δράσεων του Rise Club και να υποστηρίξουμε όλες εκείνες τις μητέρες προκειμένου να λάβουν καθοδήγηση από τους ειδικούς με σκοπό να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μια μητέρα που υλοποιεί τους στόχους της μεταφέρει την καλή της διάθεση τόσο στα παιδία της όσο και σε ολόκληρη την οικογένεια της».