Το όγδοο συνέδριό του, HR FORUM 2011 διοργανώνει στις 7 Απριλίου, ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ) στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Αirport.

Θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι: «HR ALERT» και η θεματολογία του καλύπτει θεματικές περιοχές που ανέδειξε στις προτεραιότητες των επιχειρήσεων στην Ελλάδα η έρευνα που πραγματοποίησαν η Boston Consulting Group (BCG) και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Συνδέσμων Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (WFPMA) με τίτλο «Creating People Advantage 2010. How Companies Can Adapt Their Practices for Volatile Times». Πρόκειται για τα θέματα της Διαχείρισης των Ταλέντων, της ανάπτυξης Ηγεσίας, της δέσμευσης των εργαζομένων και της διαφάνειας στη λειτουργία της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σημαντικοί ξένοι ομιλητές όπως ο Ronal Meijers, Senior Partner και Co-Chairman της Krauthammer και η Signe M. Spencer, Senior Principal, Hay Group, McClelland Research Center, θα προσεγγίσουν τα θέματα της ανάπτυξης ηγεσίας και της διαχείρισης ταλέντων αντίστοιχα.

Επίσης, θα παρουσιαστεί έρευνα, που πραγματοποίησε η Sargia Partners για το συνέδριο με θέμα τη στάση των Γενικών Διευθυντών και των Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού στο θέμα τη δέσμευσης των εργαζομένων ενώ θα ακολουθήσει στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή Γενικών Διευθυντών και Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού, όπου θα σχολιασθούν τα αποτελέσματα της έρευνας.

Τέλος, ο καθηγητής Μάνατζμεντ & Ηγεσίας και Διευθυντής του Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Μπουραντάς, θα προσεγγίσει το θέμα της διαφάνειας της λειτουργίας του HR, ενώ θα ακολουθήσει η βράβευση των διακριθέντων στον ελληνικό διαγωνισμό Ανθρώπινου Δυναμικού «European HR Awards» του ΕΑΡΜ. Πληροφορίες: www.gpma.gr.