Ο Ιωάννης Νικολάου, Καθηγητής Οργανωσιακής Συμπεριφοράς & Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας, Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα είναι ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των HR Awards 2024, τα οποία φέτος γιορτάζουν τα τους χρόνια. «10 χρόνια HR Awards! Θέλω να εκφράσω τη χαρά και την ικανοποίησή μου που μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε διστακτικά το 2015 έχει μια τόσο επιτυχημένη εξέλιξη!

Είναι επίσης μεγάλη η τιμή για μένα να είμαι πρόεδρος της φετινής κριτικής επιτροπής, 10 χρόνια μετά την πρώτη μου συμμετοχή ως μέλος της, με πρώτο πρόεδρο τον Καθηγητή Richard Boyatzis» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ι. Νικολάου και πρόσθεσε: «Τα HR Awards μας δίνουν την ευκαιρία να αναγνωρίσουμε και να τιμήσουμε τις προσπάθειες των στελεχών που εξειδικεύονται στον τομέα των ανθρώπινων πόρων, αλλά και των οργανισμών που επενδύουν στο ανθρώπινο δυναμικό, όχι πάντοτε κάτω από ιδανικές οικονομικές συνθήκες. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να εμπνευστούμε από τις καλές πρακτικές και τις καινοτομίες που έχουν σχεδιάσει και υλοποιήσει συνάδελφοι στον κλάδο του HR».

«Με τα HR Awards αναγνωρίζουμε και αναδεικνύουμε την αξία της προσπάθειάς μας και συμβάλλουμε στην προώθηση της καινοτομίας και της αριστείας στον τομέα των ανθρωπίνων πόρων. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και την προσφορά σας στην ανάπτυξη του κλάδου της ΔΑΔ στην Ελλάδα. Όλα τα μέλη της ανανεωμένης φέτος κριτικής επιτροπής ανυπομονούμε να μελετήσουμε προσεκτικά και να αξιολογήσουμε τις υποψηφιότητές σας» κατέληξε ο ίδιος. Επισημαίνεται ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων πραγματοποιείται μέχρι τις 12 Ιουλίου, ενώ περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ.