Την Τετάρτη 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής της τρίτης διοργάνωσης των HR Excellence Awards, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίσθηκαν και τα βραβεία που απέσπασαν οι επιχειρήσεις ενσωματώνονται σε τρεις ενότητες.Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίσθηκαν και τα βραβεία που απέσπασαν οι επιχειρήσεις ενσωματώνονται σε τρεις ενότητες, σύμφωνα με τα παρακάτω:

1η Ενότητα: Συστήματα & Πρακτικές Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
– Στελέχωση, ένταξη και ενσωμάτωση: Χάλκινο Βραβείο στις εταιρείες Media Saturn, Παπαστράτος, Retail World ΑΕ (Public) και Teleperformance Hellas ΑΕ. Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην Powerhealth Hellas ΑΕΒΕ.

– Εκπαίδευση και Ανάπτυξη: Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο πρόγραμμα Future Leaders και στον Ελληνικό Σύνδεσμο Coaching. Χάλκινο βραβείο στις εταιρείες Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Takeda Hellas. Αργυρό βραβείο παρέλαβε η Wind Ελλάς Τηλεπικοινωνίες και Χρυσό βραβείο η Chiesi Hellas.

– Διοίκηση της Απόδοσης – Κουλτούρα Υψηλής Απόδοσης: Χάλκινο βραβείο στην Manifest Service και Χρυσό στην Printec Group.
– Ολοκληρωμένα Συστήματα Αμοιβών, Παροχών και Κινήτρων (Total Reward Management): Αργυρό βραβείο στην Celestyal Cruises.
– Τεχνολογία στο HR: Χάλκινο βραβείο στην ICAP Group και Χρυσό στην ICTS Ελλάς και στην Τράπεζα Πειραιώς.

2η Ενότητα: Οργανωσιακή Αλλαγή & Καινοτομία
– Διαχείριση Οργανωσιακών Αλλαγών: Τιμητική διάκριση έλαβε η εταιρεία Manifest Services, Χάλκινο βραβείο η Χρυσή Ευκαιρία και Αργυρό οι εταιρίες Celestyal Cruises και Κρι Κρι ΑΕΒΕ.
– Επαναπροσδιορισμός κουλτούρας και εσωτερική επικοινωνία: Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στις εταιρείες Γέφυρα ΑΕ, Retail World ΑΕ (Public) και Χρυσή Ευκαιρία. Χάλκινο βραβείο στην Kleemann και Αργυρό βραβείο στις εταιρείες Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων και στη Victus Network. 
– Ψυχολογικά υγιές εργασιακό περιβάλλον: Αργυρό βραβείο στην Merck Sharp & Dohme.

3η Ενότητα: Ηγεσία και Αριστεία στο Ανθρώπινο Δυναμικό (Leadership and People Excellence)
Στο πλαίσιο της ενότητας αυτής, τιμητική διάκριση έλαβε η Μινέρβα ΑΕ Ελαιουργικών Επιχειρήσεων και Τροφίμων. Χάλκινο βραβείο η Kleemann και Αργυρό οι εταιρείες Chiesi Hellas ΑΕΒΕ και Pepsico.