Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, το 9ο κατά σειρά HR in Action, προσαρμοσμένο στις επιταγές της εποχής, οι οποίες προστάζουν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων με φυσική παρουσία. Συγκεκριμένα, στην αίθουσα της OTEAcademy βρέθηκαν ορισμένοι μόνο από τους ομιλητές, με τους υπόλοιπους να δίνουν το διαδικτυακό «παρών» και τους συνέδρους να συμμετέχουν διαδικτυακά, ενώ η εναλλαγή των παρουσιάσεων από τη σκηνή του αμφιθεάτρου στην πλατφόρμα του διαδικτύου αποδείχθηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, χωρίς να λείπει και η διάδραση στο ψηφιακό περιβάλλον.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεματολογία των 31 παρουσιάσεων είχε η διαχείριση της παγκόσμιας πανδημίας, ο σημαντικός ρόλος του HR, το πώς, με επίκεντρο και προτεραιότητα το ανθρώπινο κεφαλαίο, οι εταιρείες κατάφεραν να προστατέψουν τους εργαζομένους, αλλά και να τους κρατήσουν υγιείς σωματικά, πνευματικά και ψυχικά, καθώς και η διασφάλιση της απρόσκοπτης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και θέματα καινοτομίας, ηγεσίας, εκπαίδευσης, αμοιβών, δέσμευσης κ.ά. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου με ευχή όλων η θεματολογία να αφορά τις εξελίξεις μετά την έκλειψη του κορωνοϊού. Επισημαίνεται ότι περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο www.hrinaction.gr, ενώ εκτεταμένη κάλυψη του συνεδρίου θα φιλοξενηθεί στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού HR Professional.