Αν αναζητήσετε στο Google τη λέξη ηγέτης θα λάβετε περισσότερες από 300 εκατομμύρια απαντήσεις. Στο Amazon από την άλλη, υπάρχουν 480.881 βιβλία που έχουν ως κεντρικό άξονα τον ηγέτη.

Ούτε στο Wikipedia, ωστόσο, θα λύσει τυχόν απορίες, καθώς υπό τον όρο ηγέτης εμφανίζονται 11 διαφορετικά είδη. Στις 06 Φεβρουαρίου ο No 1 Management Thinker, David Ulrich «σπάει» τον κώδικα της ηγεσίας και προσφέρει συμβουλές για την αποτελεσματική διοίκηση ομάδων.

Σε μια διαδραστική παρουσίαση 6 ωρών, ο άνθρωπος που ενέπνευσε εκατοντάδες μάνατζερ το 2005, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα πιο κρίσιμα ζητήματα οργάνωσης και διοίκησης της σημερινής δύσκολης εποχής. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η νέα, κρίσιμη συγκυρία και οι αλλαγές που αυτή επιφέρει στις χρηματοοικονομικές αγορές, τις τεχνολογίες, τις προτεραιότητες, ανάγκες και συμπεριφορές καταναλωτών και εργαζομένων, καθώς και την ανταγωνιστικότητα.

Παράλληλα, θα αναλυθούν τα συστήματα ηγεσίας και ο τρόπος με τον οποία αυτά ευθυγραμμίζονται τις προσδοκίες των πελατών κάθε επιχείρησης. Μέσα από αυτά τα συστήματα, αναμένεται η κάλυψη των αναγκών των πελατών και επενδυτών κάθε οργανισμού. Αυτός ο προσδιορισμός των συμπεριφορών των ηγετών, ώστε να συνάδουν με τις πελατειακές προσδοκίες, αποτελεί το “Leadership Brand”.

Τέλος, θα συζητηθούν οι μέθοδοι μετασχηματισμού του τμήματος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, μέσα από τον επαναπροσδιορισμό των πρακτικών, τον εμπλουτισμό του ρόλου και την επένδυση στα στελέχη HR. Οι τέσσερις ενότητες θα διεξαχθούν με τη μορφή διαλόγου, ενώ από την αρχή θα δοθεί η ευκαιρία στους σύνεδρους να εκφράσουν τις σκέψεις, ανησυχίες και ερωτήσεις τους.

Όπως ταιριάζει σε ένα Masterclass, στόχος είναι να αναδειχθούν πρακτικές εφαρμογές και ιδέες, ώστε κάθε συμμετέχων να μπορεί να τις αξιοποιήσει στην προσωπική του εργασία.Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη υψηλών βαθμίδων από το χώρο του HR και του Management, HR Directors, HR Managers, Γενικοί Διευθυντές, CEOs και Line Managers.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Ειρήνη Φαφούτη (τηλέφωνο: 2106617777, εσωτ. 229, e-mai: [email protected]) ή επισκεφθείτε το site: www.hrmasterclass.gr.