Η επόμενη μέρα για την εργασία έχει ήδη αφιχθεί. Ηγεσία, οργανισμοί και ανθρώπινο δυναμικό διαμορφώνουν το μέλλον της εργασίας μέσα από μία διαδικασία διαρκούς αναθεώρησης και ταχείας προσαρμογής στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Οι επίκαιρες κρίσεις αναδεικνύουν νέες προκλήσεις και η ευελιξία είναι η λέξη κλειδί για την είσοδο στο νέο κόσμο της εργασίας. Με αφορμή το επερχόμενο συνέδριο της Boussias, Future of Work Conference, σφυγμομετρήσαμε τη γνώμη των στελεχών απευθυνόμενοι στην κοινότητα HR, αλλά και σε όλους τους People Managers, σχετικά με τη σημαντικότητα των καίριων θεμάτων που παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας, υπό τη σκιά των επίκαιρων κρίσεων της ύφεσης και του πληθωρισμού.

Το 44% των ατόμων που συμμετείχαν στο σχετικό poll του HR Professional στο LinkedIn θεωρεί πως η ανθρωποκεντρική ηγεσία παραμένει στην κορυφή της ατζέντας για το Μέλλον της εργασίας. Επιπρόσθετα, από τα 599 άτομα που συμμετείχαν συνολικά στο εν λόγω διαδικτυακό poll, το 24% σημείωσε στην κορυφή της ατζέντας τα νέα μοντέλα Remote και Hybrid, ενώ το 16% απάντησε οι τεχνολογίες αιχμής και το ΑΙ και ένα επίσης 16% τις δεξιότητες και τις ικανότητες.

Μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε ένα εξαιρετικό lineup ομιλητών την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο του OTEAcademy. Διαθέσιμα εισιτήρια με έκπτωση -15% έως τις 24 Φεβρουαρίου. Πληροφορίες και εγγραφές www.futureofwork.gr.