Το πρώτο HR Summit@Costa Navarino, μία μοναδική στην Ελλάδα πρωτοβουλία, παρουσιάζει η Boussias events, στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2023. Πρόκειται για ένα καινοτόμο think tank, το οποίο θα διαμορφώσει τη μελλοντική HR ατζέντα των ελληνικών επιχειρήσεων σε ανθρωποκεντρική βάση, αναδεικνύοντας τις επερχόμενες προκλήσεις, προτεραιότητες και προτάσεις για τη συνεχή εξέλιξη των οργανισμών και των ανθρώπων τους.

Προσκεκλημένοι από τον διοργανωτή, οι Συμμετέχοντες, περισσότεροι από τριάντα CHROs κορυφαίων εταιρειών από την ελληνική αγορά, συναντώνται με τα ηγετικά στελέχη της αγοράς παροχής υπηρεσιών, λύσεων και εργαλείων για τις Διευθύνσεις Ανθρωπίνου Δυναμικού σε ένα μοναδικό networking event. Τα στελέχη των εταιρειών προμηθευτών έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με τους Συμμετέχοντες decision makers, ανώτατα στελέχη HR μέσα από σειρά οne-to-one επιχειρηματικών συναντήσεων.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης πλαισιώνουν κεντρικές ομιλίες, discussion panels, στοχευμένα roundtables καθώς και συμμετοχή σε οργανωμένες δραστηριότητες στον μοναδικό προορισμό της Costa Navarino, προσφέροντας ένα διήμερο γεμάτο ευκαιρίες για δικτύωση, σφυρηλάτηση σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών.


Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.navarinohrsummit.gr/