Στις 9 Ιουνίου, ξεκίνησε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος ενίσχυσης στελεχών «Πετώντας αστερίες» για μια ισχυρή και αποτελεσματική ομάδα, managing people through emotional influence © by HRE που οργάνωσε η Human Resources Expertise με εισηγητές την Barbara Ασημακοπούλου, HR Consultant, Business Coach και Mentor και τον Πρόδρομο Παπαβασιλείου, Entrepreneurs’ Consultant.

Συμμετείχαν 12 υψηλόβαθμα στελέχη από γνωστές εταιρείες διαφορετικών κλάδων, που προτίμησαν την εικονική παραλία με τους αστερίες από την αληθινή. Στο τέλος όμως αποζημιώθηκαν γι’ αυτή τους την επιλογή αφού έφυγαν πιο δυνατοί, με νέες γνώσεις και με ελκυστικά εργαλεία άμεσης εφαρμογής.

Ο νεωτερισμός του προγράμματος αλλά κυρίως η αποτελεσματικότητα του στη βελτίωση της απόδοσης και του εργασιακού κλίματος σε καιρό κρίσης είναι εκτός από το δυναμικό και καίριο περιεχόμενο του εργαστηρίου, ότι η ομαδική εκπαίδευση συνδυάζεται με το ατομικό coaching.

Ο κάθε συμμετέχοντας με την ολοκλήρωση του «Πετώντας αστερίες» έχει φτιάξει το ατομικό του σχέδιο δράσης, το έχει συζητήσει με τον coach του και έχει αυτοδεσμευθεί στο προσωπικό του όραμα. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα ατομικά coaching με τους συμμετέχοντες. Ο δεύτερος κύκλος έχει προγραμματισθεί για το Σεπτέμβρη.