Η Linda Holbeche, Co-Director, The Holbeche Partnership και ο Chris Roebuck, Consultant and Visiting Professor of Transformational Leadership, Cass Business School που καθήλωσαν την προηγούμενη χρονιά το ελληνικό κοινό στο 8th People Management Executive Seminar, βρέθηκαν ανάμεσα στους «20 Most Influential UK Thinkers 2013» από το βρετανικό HR Magazine.

Στην τελετή απονομής βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, η L. Holbeche κατέλαβε την 8η θέση ενώ ο C. Roebuck την 13η αντίστοιχα, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία χρονιά το εντυπωσιακό και τεκμηριωμένο expertise που διαθέτουν στο χώρο αυτό, και που μοιράστηκαν με το ελληνικό κοινό μόλις πριν από ένα χρόνο, στο μεγαλύτερο συνέδριο Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα, που διοργανώθηκε από το HR Professional και την BOUSSIAS.

Φέτος, τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο κορυφαίος εισηγητής στο Talent Management στον κόσμο, Professor Peter Cappelli, ο οποίος φιγουράρει ανάμεσα σε ονόματα όπως Rosabeth Moss Kanter, Chris Argyris, Henry Mintzberg και Jeffrey Pfeffer, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τις 11 Δεκεμβρίου 2013.