Η Accor Services, μέλος του ξενοδοχειακού οργανισμού Accor και των υπηρεσιών επιχειρήσεων, άλλαξε το όνομά της σε Edenred.

Η Edenred δραστηριοποιείται σε 40 χώρες και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις διατακτικές με τα Ticket Restaurant, τα Ticket Car, τα Ticket Compliments και τα Childcare Vouchers.

Το νέο όνομα προέρχεται από τα αρχικά του γαλλικού σλόγκαν «Entreprendre Differemment Ensemble» που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Πάμε Μπροστά Διαφορετικά όλοι Μαζί». Eden επίσης σημαίνει παράδεισος (Εδέμ) σε 8 γλώσσες, αναπαριστώντας την αίσθηση του ευ ζην, την οποία θέλει να καθιερώσει η εταιρεία, τόσο στα άτομα, όσο και στις επιχειρήσεις. Το «Red» αναφέρεται στην κόκκινη μπάλα που ταυτοποιεί τα προϊόντα της εταιρείας εδώ και 50 χρόνια.

Σημαίνει επίσης «δίκτυο» στα ισπανικά, σηματοδοτώντας τους δεσμούς που ενώνουν ιδιωτικούς και δημόσιους πελάτες, υπαλλήλους, πολίτες και κυβερνητικές αρχές.

Η νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας αποτελείται από διαφορετικά συστατικά. Την κόκκινη μπάλα που συμβολίζει τα διαφορετικά προϊόντα και τις υπηρεσίες δηλώνοντας την παγκόσμια παρουσία της εταιρείας, το αρχικό γράμμα του ονόματος που δημιουργεί την αίσθηση της κοινότητας και ένα τετράγωνο, του οποίου το στιλ και το σχήμα που παραπέμπει στο social networking κοινωνική δικτύωση. Το νέο όνομα της εταιρείας πρωτοπαρουσιάστηκε στις 7 Ιουνίου σε 6.000 υπαλλήλους και στις 8 του μήνα, 40 γιγαντιαίες κόκκινες μπάλες χρησιμοποιήθηκαν για την εμφάνιση του νέου ονόματος στο κοινό.