Η ΑΧΑ, επενδύοντας στο ανθρώπινό δυναμικό της, έχει καταρτίσει στρατηγικό πλάνο ενεργειών με στόχο την κοινή πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης ανθρώπων και εταιρείας.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε για 2η χρονιά η εβδομάδα «We care for you», η οποία, με όχημα την ανοικτή ανταλλαγή απόψεων πέτυχε τον διττό της στόχο να ενημερωθούν όλοι οι εργαζόμενοι για μια σειρά από νέες πρωτοβουλίες και να ακούσει η ανώτατη διοίκηση ιδέες και προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση της εταιρείας, που βραβεύθηκε ως 1o Best Workplace στην Ελλάδα για το 2016.

Περισσότερα από 150 άτομα έλαβαν μέρος στις ενέργειες της εβδομάδας, οι οποίες περιλάμβαναν από δραστηριότητες για την εξισορρόπηση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενημέρωση για ευκαιρίες ανάπτυξης εργαζομένων, έως και τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για τα παιδιά των εργαζομένων.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Άννα Μανιάτη, είπε σχετικά «Οι άνθρωποί μας, είναι για εμάς το σημαντικότερο κεφάλαιο. Είμαστε χαρούμενοι όταν αισθάνονται καλά στον χώρο όπου εργάζονται και περήφανοι που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους».