Την Παρασκευή 24 Μαΐου, τα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ μετατράπηκαν σε ένα hub ενημέρωσης και συζήτησης μεταξύ 50 φοιτητών από όλη την Ελλάδα και των στελεχών της εταιρείας.

Η ημερίδα ΑΧΑ Business Day πραγματοποιήθηκε με επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά και έδωσε πραγματική διάσταση στο όραμα της εταιρείας για την ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με το μέλλον της ελληνικής και παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς, την καθημερινή λειτουργία της εταιρείας, το εργασιακό περιβάλλον, αλλά και για τους εξειδικευμένους ρόλους εντός της ΑΧΑ.

Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαχείρισης Αλλαγής της ΑΧΑ Ελλάδας, Άννα Μανιάτη έκανε μια αναλυτική παρουσίαση του κύκλου του εργαζόμενου εντός της εταιρείας, καθώς και τα στάδια που περιλαμβάνει, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ερρίκος Μοάτσος ανέπτυξε την έννοια και τη σπουδαιότητα της ασφάλισης ως ένα αγαθό ζωής, στη σφαίρα του οποίου ανήκει και η πρόληψη στην οποία επενδύει η ΑΧΑ. Σημαντικό σημείο της ημερίδας αποτέλεσε η παρουσία των Μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΧΑ, στη διάρκεια της οποίας, τα μέλη της έκατσαν μαζί με τους φοιτητές και μίλησαν μαζί τους.