Ο Όμιλος Adecco κατέκτησε τη 2η υψηλότερη θέση στη λίστα World’s Best Workplaces ανάμεσα σε 25 εταιρείες παγκοσμίως που ξεχωρίζουν για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η σημαντική βελτίωση της θέσης του Ομίλου Adecco στη λίστα αυτή (το 2016 είχε λάβει την 7η θέση στην αντίστοιχη λίστα) αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών της εταιρείας να κάνει τους εργαζόμενους να νιώθουν μέλη μιας ομάδας που συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός καλύτερου εργασιακού μέλλοντος για όλους. Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Adecco έκαναν ιδιαίτερη μνεία στο όραμα της εταιρείας, στην ολιστική της προσέγγιση όσον αφορά στην κοινωνική ποικιλομορφία και ενσωμάτωση και το ομαδικό πνεύμα.

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Adecco Ελλάδας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για όλους εμάς στον Όμιλο Adecco να βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως όσον αφορά στο εργασιακό περιβάλλον. Η διάκρισή μας αυτή, που προκύπτει από τους ίδιους τους εργαζομένους, δικαιώνει τις προσπάθειες του Ομίλου για διαμόρφωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ευνοεί το ομαδικό πνεύμα και καλλιεργεί την εμπιστοσύνη.

Ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία και την ανάληψη πρωτοβουλιών, ενώ ταυτόχρονα κάνει τους εργαζομένους μας να νιώθουν υπερήφανοι, τόσο για το κοινό όραμα που μοιραζόμαστε όσο και για την ατομική τους εργασία και τη συνεισφορά τους στην ευρύτερη κοινωνία. Στον Όμιλο Adecco επικροτούμε τις προσπάθειες των ανθρώπων μας και πιστεύουμε στο ταλέντο που έχει ο καθένας χωριστά. Εξάλλου, οι ταλαντούχοι άνθρωποί μας συνολικά συνθέτουν το εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούμαστε. Η διάκριση αυτή μας γεμίζει ευθύνη για το μέλλον, ώστε να μπορέσουμε να παραμείνουμε το ίδιο ψηλά και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».