Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Executive Business Event της εταιρείας Adus, στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία την Τετάρτη 23 Μαΐου.

Η Adus, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των Fast Moving Consumer Services, με παρουσία στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε τη δυναμική των Outsourcing Services και πώς αποτελεί μια έξυπνη στρατηγική επιλογή για την αύξηση των πωλήσεων μιας επιχείρησης. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τιμητική παρουσία του Σωτήρη Λεοντάρη, Επικεφαλής του Εμπορικού τμήματος της Βρετανικής Πρεσβείας, ο οποίος μίλησε για τις ευκαιρίες εμπορικών συναλλαγών και επενδύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στη συνέχεια, ο καθηγητής Δρ. Πάνος Πατσούρης, Doctorate Advisor, WBL Institute, Middlesex University, ανέπτυξε το θέμα «Business Growth Patterns and Outsourcing». Από την Adus, ο Παναγιώτης Λουκέρης, Managing Partner, ανέλυσε πώς τα Outsourcing Services αποτελούν αναγκαίο επιχειρηματικό εργαλείο για την ανάπτυξη των πωλήσεων και την ενίσχυση των FMCG εταιρειών στην αγορά. Την εκδήλωση τίμησαν με τις ομιλίες τους και δύο διακεκριμένοι πελάτες της Adus, ο Αλέξανδρος Χριστοδούλου, Ιδιοκτήτης και Υπεύθυνος Ανάπτυξης Πωλήσεων της CHB «Οικογένεια Χριστοδούλου», και ο Γιάννης Ντίβης, Διευθυντής Πωλήσεων Νότιας Ελλάδας της Belas Foods.