Η AIMS International, στο πλαίσιο της στρατηγικής διεύρυνσης της διεθνούς παρουσίας της, με την ενίσχυση της θέσης της στις ραγδαία αναπτυσσόμενες χώρες της Άπω Ανατολής (ASIA PACIFIC), ανακοίνωσε την ένταξη της εταιρείας VIET TALENT του Βιετνάμ, στον όμιλο AIMS από την 1η Μαΐου 2008. Η VIET TALENT που αποτελεί, πλέον, το δωδέκατο μέλος της AIMS International στην Άπω Ανατολή (ASIA PACIFIC), ιδρύθηκε το 2003 με επικεφαλής την Jennifer Low Yuen Fah και δραστηριοποιείται στο χώρο των Συμβούλων Ανεύρεσης και Επιλογής Στελεχών σε διεθνές επίπεδο (International Executive Search) από της ιδρύσεώς της.

Με την ένταξη της VIET TALENT, η AIMS έχει πλέον παρουσία στις εξής χώρες της περιοχής: Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Χονγκ Κονγκ, Νότια Κορέα, Φιλιππίνες, Σιγκαπούρη, Ινδονησία, Ταϊλάνδη, Μαλαισία και Βιετνάμ. Περιφερειακή Διευθυντής (Regional Director) για την Άπω Ανατολή και μέλος του Δ.Σ. της AIMS International είναι η Vanessa Moriel, ιδρυτικό στέλεχος της εταιρίας HUMAN CAPITAL PARTNERS, που δραστηριοποιείται στην κινεζική αγορά και στο Χονγκ Κονγκ.

Ο Ευάγγελος Μαρνέρης, Διευθύνων Σύμβουλος της AIMS / PRIAMOS Α.Ε. του ελληνικού γραφείου της AIMS, προσθέτει ότι με αυτό τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα να εξυπηρετούνται άρτια οι πελάτες της εταιρείας, σε ακόμη περισσότερες χώρες του κόσμου από ό,τι μέχρι σήμερα και, μάλιστα, σε σημαντικές αναπτυσσόμενες αγορές, για τις οποίες υπάρχει ενδιαφέρον επέκτασης και από ελληνικές επιχειρήσεις.