Η Alexander Hughes, εταιρεία εξεύρεσης ανώτερων στελεχών με έδρα το Παρίσι, ανακοίνωσε ότι επέκτεινε την παρουσία της σε Η.Π.Α. και Ασία.

Ο Walter U. Baker, Διευθύνων Εταίρος της εταιρείας στις Η.Π.Α. θα επιβλέπει τη λειτουργία της της στην περιοχή ενώ ο Jim Crowe θα διαχειρίζεται την επέκταση της εταιρείας στην Κίνα. Πλέον η Alexander Hughes Η.Π.Α. θα δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών εξεύρεσης στελεχών από τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι ενώ το γραφείο της εταιρείας στη Σαγκάη θα εξυπηρετεί τις ανάγκες στελέχωσης στην Κίνα.

Σε συνέχεια πολλαπλών εξαγορών στη Βραζιλία, Ινδία, Χονγκ-Κονγκ και στην Αυστραλία το 2012, η Alexander Hughes αποτελεί σήμερα έναν από τους ολοκληρωμένους παγκόσμιους παρόχους υπηρεσιών εξεύρεσης ανώτατων στελεχών και συναφών υπηρεσιών. Η επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου στις Η.Π.Α. και στην Κίνα αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής του ομίλου που υλοποιείται εδώ και ένα έτος και που αποσκοπεί στη βελτιστοποίηση της πελατειακής του στήριξης σε πλαίσια και σύνορα ευρύτερα από την Ευρώπη.