Το Publicis Groupe Greece ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Άρτεμη Καπουράλου στη θέση της Chief Talent Officer.

Η Ά. Καπουράλου, με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα ανθρώπινου δυναμικού σε πολυεθνικούς οργανισμούς όπως PwC και H&M, αναλαμβάνει το ιδιαίτερα σημαντικό για την εταιρεία, τμήμα Talent. Ο CEO του Publicis Groupe ΝΑ Ευρώπης, Αντώνης Πασσάς, δήλωσε «Καλωσορίζουμε την Άρτεμη στην ομάδα Publicis Groupe στην Ελλάδα. Το Publicis Groupe είναι παρόν σε περισσότερες από 100 χώρες και απασχολεί πάνω από 80.000 επαγγελματίες της επικοινωνίας.

Όλοι μοιραζόμαστε την ίδια φιλοδοξία να χτίζουμε brands – ηγέτες. Σε ένα κόσμο επιταχυνόμενων αλλαγών, στον οποίο νέες τεχνολογίες αναδύονται κάθε μέρα, ο μετασχηματισμός είναι μονόδρομος. Για αυτόν ακριβώς το λόγο το τμήμα Talent έχει δομικό ρόλο στην οργάνωση, εντοπίζοντας ταλέντα με ικανότητα να οδηγήσουν την αλλαγή και να χτίσουν τολμηρές και δυνατές ιδέες». Ο τομέας Talent παίζει σημαντικό ρόλο στο Publicis Groupe, ιδιαίτερα μετά την εφαρμογή πριν λίγα χρόνια του μοντέλου Power of One.