Ως «Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη για το 2017» αναδείχθηκε η British American Tobacco Hellas, για την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει θέτοντας ως προτεραιότητα την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων της, μέσω της πολιτικής ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει.

Μεταξύ άλλων, η British American Tobacco Hellas επιβραβεύεται για το ευρύ πρόγραμμα παροχών και μπόνους προς όλους τους εργαζόμενους έχοντας προσφέρει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ σε ειδικές παροχές και μπόνους προς τους εργαζομένους της. H διάκριση “Top Employer Greece & Europe 2017” αποτελεί την ένατη διάκριση που αποσπά η British American Tobacco Hellas τα τελευταία χρόνια, στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, σε διεθνές και τοπικό επίπεδο.

H Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, Φωτεινή Φέβρη, δήλωσε σχετικά: «Η νέα αυτή διάκριση αποτελεί πολύ σημαντική αναγνώριση των πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού που εφαρμόζει η εταιρεία, από διεθνείς οργανισμούς, όπως το Top Employers Institute, ως αποτέλεσμα των στρατηγικών κινήσεων της British American Tobacco Hellas σε θέματα παροχών, επιβράβευσης, εκπαίδευσης, προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης της καθημερινότητας των ανθρώπων μας».