Η HP Hellas ανακοινώνει την ένταξη της Χριστίνας Δακτυλίδου στο στελεχιακό δυναμικό της, ως HR Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Χριστίνα Δακτυλίδου διαδέχεται τη Νίκολα Μουσούρου, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα HR Director για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Η Χ. Δακτυλίδου έρχεται στην HP έπειτα από μια πολυετή καριέρα στο χώρο της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων και στον όμιλο Adecco, στον οποίο εργαζόταν από το 2001. Μέχρι πρόσφατα, κατείχε θέση Permanent Placement Director για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης, ενώ παράλληλα ασκούσε και καθήκοντα HR Manager για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του νέου της ρόλου, είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών και διαδικασιών που αφορούν στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και είναι εναρμονισμένες με την ευρύτερη εταιρική στρατηγική της HP Hellas. Παράλληλα, θα επικεντρωθεί σε ζητήματα που αφορούν στην προσωπική και ομαδική ανάπτυξη, την ενίσχυση των ικανοτήτων των εργαζομένων, αλλά και την προσέλκυση νέων ταλαντούχων ανθρώπων στην εταιρεία.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων της καθηκόντων, η Χ. Δακτυλίδου δήλωσε: «Αναμφίβολα, η ανάληψη μιας θέσης ευθύνης σε μια κορυφαία εταιρεία, όπως η HP Hellas, αποτελεί πρόκληση για κάθε στέλεχος. Στην HP μπορεί κάποιος να διακρίνει όραμα και μια πραγματικά εξαιρετική και αφοσιωμένη ομάδα, της οποίας είναι τιμή και χαρά μου να γίνω μέλος. Οι άνθρωποι αποτελούν την κινητήριο δύναμη μιας εταιρείας και στην HP έχει γίνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά σε αυτό τον τομέα. Υπάρχουν, λοιπόν, όλα τα εχέγγυα για να διασφαλίσουμε την επιτυχία της εταιρείας, αλλά και για να προχωρήσουμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον».