Περισσότερα από 30 στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όσοι επισκεφτούν το διαδραστικό περίπτερο της εταιρείας στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης στις 15-16 Μαρτίου.

Προσομοιώσεις συνεντεύξεων εργασίας, δωρεάν επαγγελματική προσωπική φωτογραφία, master classes από μέντορες του Προγράμματος Youth Empowered, πληροφορίες για τον επόμενο κύκλο του Rise Management Trainee, αλλά και τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει η εταιρεία με τη μεγαλύτερη δύναμη πωλήσεων του κλάδου, είναι μερικά από όσα θα βρει ο επισκέπτης στο περίπτερο της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέοι 18-30 ετών, θα μπορούν να παρακολουθήσουν Youth Empowered master classes από υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της αγοράς, για να εξελίξουν της προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες. Οι θεματικές των παρουσιάσεων περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: «Project Management, επαγγελματικό προσανατολισμό και ανάπτυξη ταλέντου, πώς να κάνεις το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει, πώς να προετοιμαστείς σωστά για μία συνέντευξη αλλά και πώς να χρησιμοποιείς έξυπνα και αποτελεσματικά το LinkedIn για να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό προφίλ για μελλοντικούς εργοδότες».

Η συμμετοχή στα Youth Empowered master classes είναι δωρεάν με σειρά προτεραιότητας χωρίς κράτηση θέσεων και κάθε master class έχει σχεδιαστεί για 50 συμμετέχοντες.  Στο περίπτερο της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα βρίσκονται και οι Rise Management Trainees της εταιρείας για να μιλήσουν στους νέους ενδιαφερόμενους για την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Οι Ημέρες Καριέρας πραγματοποιούνται στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη 8.