Με αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα, αλλά και νοσταλγική διάθεση για μοναδικές στιγμές 30 χρόνων πορείας, η Data Communication γιόρτασε την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017, τα γενέθλιά της, από την ίδρυσή της, το 1987.

Στον κήπο του Glyfada Golf Gardens πραγματοποιήθηκε δεξίωση την οποία τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος πελατών, συνεργατών και φίλων της εταιρείας καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς και ιδρυτές της Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης και Ζωή Δουζένη, μίλησαν για την ίδρυση, την πορεία, τα επιτεύγματα και τις στιγμές που έζησαν μαζί με τα στελέχη της εταιρείας, συνεργάτες και  πελάτες. Το επιστέγασμα της βραδιάς ήταν η βράβευση έντεκα στελεχών, που έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 20 χρόνια εργασίας στον οργανισμό, σε αναγνώριση της συμβολής τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος της Data Communication, Π.Βασιλειάδης, δήλωσε ενδεικτικά: «Ολοι εμείς στη Data Communication έχουμε καταφέρει πολλά κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων, με αποτέλεσμα να είμαστε σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα, με σημαντικές συνεργασίες, κερδοφόρα ανοδική πορεία και υγιή διάρθρωση στηρίζοντας παράλληλα τις ελληνικές επιχειρήσεις και βοηθώντας τις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους». Η Αντιπρόεδρος της εταιρείας, Ζ. Δουζένη, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Γιορτάσαμε τα 30 μας χρόνια! Και δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε μία τόσο ξεχωριστή βραδιά χωρίς όσους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, φίλους, πελάτες, συνεργάτες. Μα πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Τους ευχαριστούμε όλους ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους».