Η Deloitte ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Deloitte Academy, η οποία δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή εκπαίδευσης σε στελέχη, επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες.

Με αυτή τη νέα πρωτοβουλία της, η Deloitte Ελλάδας έρχεται να καλύψει την ανάγκη διαρκούς ενημέρωσης, επαγγελματικής κατάρτισης και επιμόρφωσης σε μια εποχή που οι εξελίξεις «τρέχουν» πιο γρήγορα από ποτέ.

Η Deloitte Academy αξιοποιεί την παγκόσμια παρουσία και εμπειρία του δικτύου της Deloitte και τη βαθειά γνώση της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας ευρεία γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Σε πολλές από τις χώρες που δραστηριοποιείται η Deloitte, λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια αντίστοιχες Ακαδημίες, οι οποίες έχουν εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό πελατών, στελεχών της εταιρείας και ανεξάρτητων φυσικών προσώπων και έχουν διακριθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών τους και για το υψηλό επίπεδο των διδασκόντων.

Τα προγράμματα της Deloitte Academy πραγματοποιούνται από έμπειρους συμβούλους της Deloitte με εξειδίκευση στο εκάστοτε διδακτικό αντικείμενο καθώς και από ειδικούς συμβούλους επαγγελματικού και εκπαιδευτικού προσανατολισμού. Τα σεμινάρια, οι ημερίδες και τα συνέδρια που προσφέρονται από την Deloitte Academy είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να μεγιστοποιούν τη μαθησιακή εμπειρία μέσα από πρακτικές ασκήσεις, case studies και ανοιχτή συζήτηση.

Η Deloitte Academy στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της Deloitte στην Αθήνα (Πολιτιστικό Αμφιθέατρο Μαρούσι Πλάζα) και η λειτουργία της θα ξεκινήσει επίσημα τον Οκτώβρη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.deloitte.gr.