Το έγκριτο βρετανικό περιοδικό «HR Magazine» την κατατάσσει στην 7η θέση ανάμεσα στους «HR Most Influential 2012 Top 20 International Thinkers». Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στη μελέτη των μεταβαλλόμενων εργασιακών σχέσεων και στο πώς αυτές επηρεάζουν τη σχέση μεταξύ εργαζομένων και επιχείρησης έρχεται στην Αθήνα!

Παρασκευή 8 Μαρτίου, 15:00-18:00, Αμφιθέατρο OTEAcademy

Η Denise Rousseau, κάτοχος της ακαδημαϊκής έδρας H.J. Heinz II στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Δημόσια Πολιτική στο Carnegie Mellon University, αποτελεί τον πόλο έλξης της Εσπερίδας που  συνδιοργανώνει το περιοδικό HR Professional και το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

 H Denise Rousseau:
• Έχει διατελέσει Πρόεδρος του μεγαλύτερου Επιστημονικού Οργανισμού Διοίκησης Επιχειρήσεων στον κόσμο, Academy of Management (2004-2005).
• Είναι Πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του Centre for Evidence-Based Management (CEBMa).
• Έχει λάβει δύο φορές την τιμητική διάκριση Academy of Management’s George Terry Award για τα βιβλία της «I-Deals: Idiosyncratic Deals Workers Bargain for Themselves» (2006) και «Psychological Contracts in Organizations: Understanding Written and Unwritten Agreement» (1996).
• Έχει τιμηθεί με το Lifetime Career Achievement Award από το τμήμα της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς της Academy of Management (2009).
• Έχει συγγράψει 12 βιβλία και
• Μετρά περισσότερες από 180 δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά του κλάδου της ψυχολογίας και του management.

Στο πρώτο μέρος της εσπερίδας, η Denise Rousseau θα αναφερθεί εκτενώς σε θέματα που αφορούν στο psychological contract, στο evidence-based management και στον επανασχεδιασμό της εκπαίδευσης στελεχών. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ με συντονιστή τον καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά και τη συμμετοχή των: Αλέξανδρου Τζαδήμα, Deputy General Manager HR, Eurobank EFG, Ηλία Μοσχονά, HR Director, Υβέτ Κοσμετάτου, Brand & Marketing Communications, Vodafone Greece και Γιώργου Σίμη, CEO, Apivita.

Πληροφορίες: 210 6617777 (εσωτ.229) και [email protected].