Η Ελληνική Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΑΔΕ) στο πλαίσιο της προσπάθειάς της για παροχή υπεύθυνης ενημέρωσης, διοργανώνει, σε συνεργασία με το ΚΟΛΛΕΓΙΟ ATHENS GSM της Θεσσαλονίκης ημερίδα με θέμα «Η Διαχείριση των Κινδύνων Υγείας των Στελεχών Επιχειρήσεων».

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι το εργασιακό στρες και η γυναίκα, το ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για υψηλή απόδοση, η διατροφή και υγεία των εργαζομένων, η αντιμετώπιση του άγχους, της ψυχολογικής πίεσης και της εργασιακής ανασφάλειας και παθολογικά προβλήματα υγείας. Εισηγητές θα είναι καθηγητές ιατρικής του ΑΠΘ, ειδικοί ιατροί, άλλοι επιστήμονες του χώρου της υγείας και διδάσκοντες στα προγράμματα του NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY στο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ATHENS GSM.

Η ημερίδα διοργανώνεται με την επιστημονική υποστήριξη του κρατικού βρετανικού πανεπιστημίου NOTTINGHAM TRENT στο συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης του ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ATHENS GSM στις 22 Μαρτίου και ώρα 17.30. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας των δύο φορέων συνδιοργάνωσης, η συμμετοχή των επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων και άλλων ενδιαφερομένων δεν θα έχει κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την Νατάσα Παρταλιού στο 2310-227119 ή στο email [email protected].