Η DIAGEO Hellas ανακοινώνει την έναρξη ολικής υποτροφίας στη μνήμη του συναδέλφου Κυριάκου Μακρή, από φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια, σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School και με την υποστήριξη των Βραβείων EFFIE Hellas.

Η υποτροφία αφορά στο Πρόγραμμα Professional MBA του ALBA για το ακαδημαϊκό έτος 2011 – 2012 και θα χορηγείται σε νέα, ταλαντούχα, δυναμικά και ανερχόμενα στελέχη επιχειρήσεων, μετά από αξιολόγηση του ALBA και της DIAGEO Hellas.

Το Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Professional MBA του ALBA Graduate Business School, πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, με πτυχίο πανεπιστημιακών σπουδών και επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών, που αναζητούν να δώσουν νέα ώθηση στην καριέρα τους παράλληλα με την επαγγελματική τους δραστηριότητα. Η προϋπηρεσία σε marketing, media buying ή procurement θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.

Με τη θέσπιση της υποτροφίας αυτής, η DIAGEO Hellas φιλοδοξεί να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη και το παράδειγμα του Κυριάκου Μακρή, ενός παραδειγματικού στελέχους της εταιρείας. Ο Κυριάκος Μακρής είχε ενταχθεί στην ομάδα της DIAGEO Hellas το καλοκαίρι του 2006 ως SEE Category Manager, Media, Advertising & Market Production. Με την εργατικότητα και το ταλέντο του χάραξε μια λαμπρή πορεία στην εταιρεία, αναλαμβάνοντας σε πολύ νεαρή ηλικία τη θέση του Διευθυντή Προμηθειών για τη DΙΑGΕΟ Νότιας Ευρώπης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τον τρόπο υποβολής αιτήσεων καθώς και λεπτομέρειες αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ALBA Graduate Business School (www.alba.edu.gr/academic/pmba/), τηλ: 210-8964531, e-mail: [email protected]. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών ορίζεται η 1η Νοεμβρίου 2010.