Το Διεθνές meeting «Solution Focus Summer Retreat 2012» διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Ύδρα από τις 17 ως 21 Μαΐου.

Σε αυτή τη συνάντηση συγκεντρώνονται Solution Focus επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Μέσα στα πλαίσια του πνεύματος ανοιχτής συνεργασίας και της νοοτροπίας ανταλλαγής ιδεών που διαπνέει τη διεθνή κοινότητα του Solution Focus, οι συμμετέχοντες μοιράζονται τις μεταξύ τους γνώσεις, εμπειρίες, πετυχημένες πρακτικές εφαρμογής του Solution Focus στο Coaching, στο Mentoring, στο Consulting, στην εκπαίδευση και σε πολλούς άλλους χώρους που εφαρμόζεται επιτυχημένα το Solution Focus σε όλο τον κόσμο.

Ο οργανισμός SOLWorld (www.solworld.org) που υποστηρίζει τη διοργάνωση αυτής της συνάντησης είναι μη κερδοσκοπικός. Οι Έλληνες που ενδιαφέρονται να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες Solution Focus εφαρμογών ή θα ήθελαν να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις εφαρμογές του Solution Focus στο coaching, mentoring και consulting μπορούν να συμμετάσχουν όλες τις ημέρες ή μόνο την ημέρα/ημέρες που μπορούν.

Η οργανωτική επιτροπή απαρτίζεται από μέλη του SOL world από την Ελβετία, τη Γερμανία και την Ελλάδα. Πληροφορίες: www.solworld.org/events/kalimera-sol-summer-retreat-2012-hydra-may-17-21-2012, (www.atom-wave.com).