Η ΕΥ Ελλάδος καλωσόρισε τον Κρις Αμιράλη ως αποκλειστικό Στρατηγικό Συνεργάτη των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Κ. Αμιράλης θεωρείται πρωτοπόρος στο κομμάτι των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα, με εμπειρία άνω των 30 ετών, έχοντας συνεργαστεί με ηγετικές ομάδες για την υλοποίηση των επιχειρηματικών τους στόχων. Παράλληλα, έχει διεθνή πολυετή εμπειρία στη συνεργασία με Διοικητικά Συμβούλια και ανώτατες διοικητικές ομάδες, υλοποιώντας έργα οργανωσιακού μετασχηματισμού, έχοντας συμβάλει και στη δημιουργία του Non-Executive Directors’ Club στην Ελλάδα το 2016.

Η Ευτυχία Κασελάκη, Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού & Επιχειρηματικών Μετασχηματισμών της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίζουμε ως στρατηγικό συνεργάτη τον Κρις Αμιράλης, ο οποίος, με την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις του, θα συμβάλει να αναπτύξουμε περαιτέρω τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ Ελλάδος. H εμπειρία του στη συνεργασία με Διοικητικά Συμβούλια, θα συμβάλει στη στρατηγική μας προτεραιότητα ενίσχυσης της ανώτατης διοίκησης, ενώ θα συνδράμει στο έργο του διοικητικού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων που απαιτείται για τη νέα εποχή».