Η Epsilon HR, μέλος του ομίλου Epsilon Net, διοργανώνει Εργατικό Forum για 4η φορά, με αφορμή τις ραγδαίες αλλαγές που έχουν επέλθει στην εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία το τελευταίο διάστημα.

Το Εργατικό Forum 2019 διεξάγεται σήμερα, Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, στην Αθήνα. Βασικοί ομιλητές είναι o Κωνσταντίνος Αγραπιδάς, Γενικός Διευθυντής Εργασιακών Σχέσεων Υπ. Εργασίας, ο Βασίλης Πρασσάς Εμπορικός Διευθυντής Ομίλου Epsilon Net & Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων και ο Πέτρος Ραπανάκης, Οικονομολόγος & Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού.

Κατά τη διάρκεια του forum, η συμμετοχή στο οποίο παρέχεται δωρεάν από την Epsilon Net, θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου, όπως μεταξύ άλλων, η αύξηση των μισθών για το 25% των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από 1/2/2019 και οι επεκτάσεις της κήρυξης υποχρεωτικών συμβάσεων για μεγάλες κατηγορίες εργαζομένων (π.χ. ξενοδοχοϋπάλληλοι). Μέγας Χορηγός του Εργατικού Forum 2019 είναι η Edenred.