Μια πανηγυρική εκδήλωση επιβράβευσε την προσπάθεια των ομάδων που συμμετείχαν στον 4ο Διαγωνισμό Ελλάδας Global Management Challenge.

Παρόντες εκτός από τον Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γρ. Πραστάκο ήταν πρόεδροι και καθηγητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πειραιά μεταξύ των οποίων οι καθηγητές Γ. Μποχώρης, Γ. Αυλωνίτης, Ι. Χασίδ, Ι. Πολάλης, Αθ. Κουρεμένος, Ευ. Μαγείρου κ.α. Δυναμική ήταν και η παρουσία εκπροσώπων από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού των εταιρειών που συμμετέχουν στο GMC.

Νικήτρια ομάδα στον 4ο Διαγωνισμό Ελλάδας ανακηρύχθηκε η ομάδα φοιτητών Ernst&Young GoGetters και συγκεκριμένα οι: Θεοφύλακτος Κοντοζής, Βασίλης Ράφτης, και Μαρία Χρονοπούλου, τελειόφοιτοι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Η ομάδα που κατέλαβε τη 2η θέση ήταν η ομάδα στελεχών ΤΙΤΑΝ -Πάτρας, ενώ στην 3η θέση ήρθε η ομάδα BOUSSIAS – TJR.

Η Ernst & Young Go Getters εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Διεθνή τελικό που διεξήχθη στη Λισσαβόνα στις 22 και 23 Απριλίου. Νικήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε η μικτή ομάδα στελεχών και φοιτητών από τη Ρωσία ενώ τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Πολωνία και την τρίτη η Φιλανδία, η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στον διαγωνισμό!

Ο Διεθνής Διαγωνισμός Global Management Challenge οργανώνεται για 5ή συνεχή χρονιά στην Ελλάδα. Επίσημος χορηγός του φετινού διαγωνισμού είναι η εταιρεία SONY, ενώ συμμετέχουν ως Μέντορες οι Ernst& Young, Marfin Egnatia Bank, OTEAcademy, PricewaterhouseCoopers και ΤΙΤΑΝ.