Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), βράβευσε τους αριστούχους φοιτητές του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, σε ειδική, τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Πολιτιστικό Κέντρο «Κωστής Παλαμάς».

Η βράβευση αφορά σε 10 πρωτοετείς φοιτητές που κατάφεραν να πετύχουν τον υψηλότερο βαθμό εισαγωγής σε συνδυασμό με κοινωνικά κριτήρια και συνοδεύεται από ισάριθμες υποτροφίες ποσού 1.500 ευρώ. Στόχος της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη μέσα από τη συγκεκριμένη δράση, είναι η έμπρακτη επιβράβευση και στήριξη των νέων, ως αναγνώριση των προσπαθειών για αριστεία. Η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει εντάξει τα τελευταία χρόνια στο πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, την ενίσχυση του τομέα της εκπαίδευσης και της νεανικής επιχειρηματικότητας, με χορηγικές πρωτοβουλίες που αφορούν τόσο στη βελτίωση του επιπέδου εκπαίδευσης, όσο και στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών ιδεών.

Ταυτόχρονα, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδείχθηκε «True Leader» εταιρεία, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP Group. Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μία από τις 68 καλύτερες επιχειρήσεις – ηγέτες στην Ελληνική αγορά. Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε, το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της εταιρείας, Ν. Χαλκιόπουλος.