Καθήκοντα HR Business Unit Director στον όμιλο της V+O στην Ελλάδα αναλαμβάνει η Φάννυ Θεοχάρη. Από το νέο της ρόλο, η Φ. Θεοχάρη θα έχει την ευθύνη της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της V+O Greece, «συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη ενός εργασιακού περιβάλλοντος που αγκαλιάζει την πολυμορφία και προάγει τη συμπερίληψη», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Φ. Θεοχάρη εντάσσεται στο δυναμικό της V+O Greece έχοντας διατελέσει για περισσότερα από 15 χρόνια HR στέλεχος σε αντίστοιχα τμήματα μεγάλων εταιρειών και οργανισμών. Μέχρι πρότινος κατείχε τον ρόλο της HR Business Consultant στην Ernst & Young, διαχειριζόμενη ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων που σχετίζονται με την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού όπως employee relations, talent attraction & development change management, leadership coaching, employee experience & engagement.

Είναι κάτοχος MBA του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων & Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχίου στην Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.