Στους κορυφαίους εργοδότες της Ελλάδας για το 2019 βρέθηκε η Generation Y σύμφωνα με την ετήσια επιχειρηματική έκδοση του ICAP Group, «Leading Employers in Greece».

Πρόκειται για μια έκδοση που παρουσιάζεται για 9η συνεχή χρονιά και έχει σκοπό να αναδείξει τις επιχειρήσεις που θέτουν ως βασικό τους μέλημα τις καλύτερες πρακτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, αλλά και εκείνες της Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης. Η Generation Y ξεχώρισε για τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων της και για την αύξηση προσωπικού που σημείωσε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για την κατανομή των εργαζομένων ανά φύλο, με τις γυναίκες να καταλαμβάνουν το 59% του έμψυχου δυναμικού της εταιρείας.

Πιο αναλυτικά, με 231 εργαζομένους το 2018, η Generation Y βρέθηκε μεταξύ των κορυφαίων 500 εταιρειών στην Ελλάδα όσον αφορά τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης, επενδύοντας στα soft skills των ανθρώπων της, αλλά και εστιάζοντας σε περιβαλλοντικές δράσεις και ενέργειες στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων.