Η GENESIS Pharma ανακοίνωσε την ανάληψη της κορυφαίας χορηγίας της εκδήλωσης “Gary Hamel on the Future of Management”, η οποία πραγματοποιείται την 1η Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πρόκειται για μια χορηγία που εντάσσεται στο μακροπρόθεσμο χορηγικό πρόγραμμα που πραγματοποιεί η GENESIS Pharma, στηρίζοντας σημαντικές εκδηλώσεις και σεμινάρια, που έχουν ως στόχο την εκπαίδευση των στελεχών των επιχειρήσεων στις σύγχρονες τάσεις διοίκησης και την ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Όμως, για την GENESIS Pharma η συμβολή της στην παρουσία του διεθνούς φήμης guru του management, Gary Hamel, στην Ελλάδα, ξεπερνά τη σημασία μιας απλής χορηγίας. Η εταιρεία τιμά τον Gary Hamel, καθώς οι θέσεις του για το σύγχρονο management αποτέλεσαν την έμπνευση για χιλιάδες managers και την ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα διεθνώς.

Πράγματι, ο Gary Hamel αποτελεί τον πλέον περιζήτητο παρουσιαστή σε συνέδρια που απευθύνονται στα ανώτατα επιχειρηματικά στελέχη διεθνώς, και το βιβλίο του ‘The Future of Management’ ψηφίστηκε «καλύτερο βιβλίο για το 2007», αφού φέρνει μια τεράστια αλλαγή και βοήθεια, στον τρόπο που οι μάνατζερ εφαρμόζουν το μάνατζμεντ.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την εκδήλωση επισκεφθείτε το www.futureofmanagement.gr ή τηλεφωνήστε στο 210-6617777.