Η Grant Thornton έγινε μία από τις 18 επιχειρήσεις στην Ελλάδα που έλαβαν το Σήμα Ισότητας SHARE, το οποίο αποτυπώνει την έμπρακτη προώθηση πρακτικών και πρωτοβουλιών με στόχο την ισότητα των φύλων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, το 45% του ανθρώπινου δυναμικού της Grant Thornton, καθώς και το 45% των νέων προσλήψεων είναι γυναίκες. Παράλληλα, σε επίπεδο διοικητικών θέσεων, το ποσοστό γυναικών σε θέσεις Partners, Principals και Directors ανέρχεται στο 34%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην Επιτροπή Διαχείρισης (Management Committee) της εταιρίας ανέρχεται στο 27%.

H Κατερίνα Κουλούρη, Partner, Επικεφαλής του τμήματος People Experience and Culture της Grant Thornton στην Ελλάδα, δήλωσε: «Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και τιμή που αποτελούμε μία από τις 18 επιχειρήσεις στην Ελλάδα που λαμβάνουν το Σήμα Ισότητας SHARE. Η εταιρική μας δέσμευση για ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών είναι αδιαμφισβήτητη. Οι άνθρωποί μας παραμένουν το πιο σημαντικό κεφάλαιο της εταιρίας μας, και η διασφάλιση ενός ασφαλούς και ισορροπημένου εργασιακού περιβάλλοντος αποτελεί για εμάς πρωταρχικό στόχο.

Παρά τις μεγάλες και συνεχείς προκλήσεις των τελευταίων ετών, στην Grant Thornton έχουμε αναπτύξει μηχανισμούς που εγγυώνται ίσες ευκαιρίες για όλους. Τοποθετώντας όσο ποτέ άλλοτε στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας την σχέση με τους ανθρώπους μας, ακολουθούμε τακτικές, πυρήνας των οποίων αποτελούν η συμπερίληψη και η ισότητα, και θα συνεχίσουμε μέχρι οι διακρίσεις, βάσει φύλου, στην αγορά εργασίας να αποτελούν πλέον παρελθόν».