Με πολύ ενθουσιασμό και με τη βεβαιότητα ότι η αλληλεπίδραση μέσα στην ομάδα αυξάνει την προσωπική ενέργεια και κινητοποιεί για θετικές αλλαγές στη ζωή, η HR Passoport ξεκινά τα energy meetups!

Πρόκειται για συναντήσεις που η κάθε μία θα έχει και ένα διαφορετικό θέμα ενώ θα συνδυάζονται η δημιουργικότητα με το coaching, την ψυχολογία και τις βιωματικές μεθόδους μάθησης.

«Οι συναντήσεις», σύμφωνα με την Δήμητρα Καρατώλου, ιδρύτρια της HR Passport, «απευθύνονται σε ανήσυχα πνεύματα με διάθεση για μάθηση, εξέλιξη και δημιουργία, σε ανθρώπους που απολαμβάνουν τις νέες γνωριμίες και θέλουν να συζητούν τις προκλήσεις και τα όνειρά τους με άτομα που μοιράζονται παρόμοιες αξίες και πιστεύουν στη δυναμική της ομάδας και την κοινή αποτελεσματικότητα».

Το πρώτο energy meetup με θέμα «Κρίση: πάρτο αλλιώς!», θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου 2011 και ώρα 20:00 – 22:30, στο Χαλάνδρι. Συντονίστρια θα είναι η Δ. Καρατώλου, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας & Προσωπικής Ανάπτυξης, MSc ενώ καλεσμένη της συγκεκριμένης συνάντησης θα είναι η Μαρία Λασσιθιωτάκη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια. Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τους 12.

Πληροφορίες: www.hrpassport.gr.