Η Icap Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority, στo πλαίσιo του θεσμού True Leaders 2016, βράβευσε για 6η χρονιά, στις 16 Νοεμβρίου, τις εταιρείες και τους ομίλους που αναγνωρίζει ως Ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα.

Ο θεσμός αναγνώρισε 71 εταιρείες και ομίλους, ενώ την τελετή παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου και συμμετείχαν κοντά στα 400 Ανώτατα Στελέχη της ελληνικής αγοράς. Τον θεσμό TRUE LEADERS, έχουν θέσει υπό την Αιγίδα τους τα Υπουργεία Οικονομίας και Ανάπτυξης και Τουρισμού, καθώς και ο ΣΕΒ.

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Σέργιος Πιρτσιόλας, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του με τη νέα του ιδιότητα, συγχάρηκε τις επιχειρήσεις που βραβεύθηκαν, αλλά και την Icap Group για την πρωτοβουλία των TRUE LEADERS. Επίσης βεβαίωσε τους παρευρισκόμενους, ότι «Το Υπουργείο θα είναι δίπλα σας, να προσπαθήσουμε μαζί να διαμορφώσουμε τους όρους, ώστε να υπάρξουν οι συνθήκες πραγματικά να ανθίσει η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα».