Στο πλαίσιο την Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η iCon International Training υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Ο σκοπός των «Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος» είναι να επαναφέρουν τα παιδιά, που δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους φυσικούς τους γονείς, στο φυσικό κοινωνικό κύτταρο, την οικογένεια.

Έχοντας ως αποστολή την προστασία του δικαιώματος όλων των παιδιών να βιώνουν αρμονικά την παιδική τους ηλικία, τα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργούν «Οικογένειες» για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και τα βοηθούν να κτίζουν το δικό τους μέλλον και να επιστρέφουν δημιουργικά στην κοινωνία. Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα και ως κοινωνία, η ηθική και υλική υποστήριξη από όλους μας σε φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Πρόσφατα λοιπόν η iCon, στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης, συνέλεξε και προσέφερε δέματα με παιχνίδια, ρούχα και παπούτσια στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, ενώ παράλληλα προτρέπει και τους σπουδαστές, αποφοίτους και μέλη του «Success & fun icon club» (sfic) να συνεχίσουν να μαζεύουν τέτοια είδη και να προσφέρουν την αγάπη τους στα παιδάκια με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας και παράλληλα, όποιοι μπορούμε να στηρίζουμε οικονομικά τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ο οποίος, επίσης, αξίζει την υποστήριξή μας.