Η Interamerican οργάνωσε συνεδριακού χαρακτήρα εκδήλωση για την ανάδειξη του σύγχρονου ρόλου των ασφαλιστικών συμβούλων, στις 15 Ιουνίου στον «Ελληνικό Κόσμο», την οποία παρακολούθησαν πάνω από 800 άτομα.

Κατά το συνεδριακό μέρος, το οποίο συντόνισε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας, προσδιορίστηκε το σημερινό περιβάλλον και οι τάσεις της ασφαλιστικής αγοράς από τις τοποθετήσεις του Γιάννη Καντώρου, Δ/ντος Συμβούλου της Interamerican, του Δημήτρη Μαζαράκη, Προέδρου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, της Φαίης Βήλου, Business Development Manager Ernst & Young, και του Δημήτρη Μαύρου, Δ/ντος Συμβούλου της MRB.

Ο Γ. Καντώρος τόνισε τη σημασία της συνεργασίας των υγιών εταιρειών ώστε να μεγαλώσει η ασφαλιστική αγορά, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, να ενισχυθεί η οικονομία από την πληρωμή φόρων και εισφορών, να αναπτυχθεί η καινοτομία και να διατεθούν καλύτερα προϊόντα.

Το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στην παρουσίαση των στρατηγικών επιλογών υποστήριξης του εταιρικού δικτύου πωλήσεων agency και στη βράβευση των συνεργατών.