Η Κατερίνα Μαντζώρου αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρεία Public (Retailworld Α.Ε.), μέλος του Ομίλου Olympia.

Η ίδια είναι στέλεχος με πολύχρονη εμπειρία και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση Head of Global HR Operations UCC, στη διεθνή εταιρεία πληροφορικής Atos. Σε αυτά τα 20 χρόνια εμπειρίας της έχει διαγράψει μια άκρως επιτυχημένη πορεία σε πολυεθνικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της First Data & Toyota Hellas. Είναι κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο του Leicester της Αγγλίας.

Αναφορικά με τη νέα θέση της Κ. Μαντζώρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Καλογεράκης, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε την Κατερίνα Μαντζώρου, ένα στέλεχος με μακρά πορεία και εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού. Για εμάς στο Public, το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού βρίσκεται στον πυρήνα της λειτουργίας μας και στηρίζει και αναπτύσσει τους 1.700 ανθρώπους μας. Είμαι σίγουρος ότι η Κατερίνα Μαντζώρου θα ενισχύσει ιδιαίτερα την ανθρωποκεντρική μας φιλοσοφία».