Την προηγούμενη εβδομάδα έλαβε χώρα το IRC Virtual Global Conference στο πλαίσιο του οποίου έγιναν και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της IRC Global Executive Search Partners, της παγκόσμιας συμμαχίας εταιρειών executive search, με παρουσία σε πάνω από 40 χώρες. Στην εν λόγω εκδήλωση, η Κατερίνα Μεϊμάρογλου, Managing Partner της IRC Greece (MEIHUNT, Corporate Talent Management), εκλέχθηκε ως νέο μέλος του IRC Executive Board για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως IRC Business Developer 2021.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να παραμείνουμε στην κορυφή και φέτος, ιδιαίτερα γιατί ήταν δύο χρόνια με πολλές προκλήσεις παγκοσμίως λόγω της πανδημίας. Πιστεύω ακράδαντα ότι είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά ακόμα πιο δύσκολο να διατηρηθείς εκεί» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Κ. Μεϊμάρογλου, ενώ από την πλευρά του ο Rohan Carr, Πρόεδρος της IRC Global Executive Search Partners ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Κατερίνα θα ενσωματωθεί και θα ενισχύσει το ήδη ταλαντούχο μας Συμβούλιο. Θα φέρει μια νέα και μοναδική προοπτική και ανυπομονούμε για τη συνεισφορά της».

Η κα. Μεϊμάρογλου διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα επιλογής στελεχών και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, έχοντας συνεργαστεί με εταιρίες όπως η Coca-Cola Hellas και η BP Hellas, ενώ είναι κάτοχος MBA στο HR και στο Marketing από το Cardiff University της Ουαλίας καιBSc Οικονομικών με ειδίκευση στην Στατιστική & Ασφαλιστική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.