Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η KPMG διοργανώνει το forum των οικογενειακών επιχειρήσεων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου στο Ξενοδοχείο King George.

Η πρόκληση για τη διατήρηση ισορροπιών και ανάπτυξης μιας επιχείρησης είναι μεγάλη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν μία επιχείρηση είναι οικογενειακή. Η θεματολογία του forum καλύπτει καίρια ζητήματα που απασχολούν τις οικογενειακές επιχειρήσεις, όπως οι «ευαίσθητες συζητήσεις» γύρω από τη διαδοχή, η εισαγωγή και αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και η διακυβέρνηση. Στο πλαίσιο του forum των οικογενειακών επιχειρήσεων, θα παραστούν καλεσμένοι από το εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους.

Πρόκειται για τους Ken McCracken, Head of Family Business Consulting στην KPMG Βρετανίας, Fellow of the Family Firm Institute, Jonathan Lavender, Global Chairman, KPMG Enterprise (inc. Family Business), Alfredo De Massis, Full Professor of Entrepreneurship & Family Business στο Free University of Bozen-Bolzano της Ιταλίας, Catherine Grum, Head of Family Office Services στην KPMG Βρετανίας. Τέλος, θα ακολουθήσει συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και αξιοποίηση εμπειριών από εκπροσώπους διακεκριμένων ελληνικών οικογενειακών επιχειρήσεων.